NOU TRIOMF DEL NATACIÓ I ESPORTS GANDIA EN EL SEU XXI OPEN.

2 MÍNIMES NACIONALS, 40 AUTONÒMIQUES, 4 RÈCORDS DEL TROFEU, 51 MEDALLES D’OR, 37 D’ARGENT I 20 DE BRONZE EN LES PROVES INDIVIDUALS 5 RÈCORD DEL TROFEU I 5 MEDALLES D’OR I 5 D’ARGENT EN ELS RELLEUS.

El NiE Gandia guanya l'Open a la seua XXI edició. Juny 2017

El NiE Gandia guanya l’Open a la seua XXI edició. Juny 2017

María Burguera i Cristina Barber, ratifiquen les seues 2 mínimes nacions en 200 esquena i 100 lliure respectivament.

Aquest cap de setmana, dissabte dia 3 en dues sessions de matí i vesprada i el diumenge dia 4 al matí, es va celebrar la XXI edició de l’Open Natació i Esports Gandia, on en aquesta ocasió van competir 385 nadadors de tota la geografia espanyola, donant-se cita en la Piscina coberta del Poliesportiu Municipal de Gandia.

Xics i xiques vinguts de Barcelona, Illa d’Eivissa, Ciudad Real, Albacete i de tot el llarg de la Comunitat Valenciana, van competir en unes espectaculars jornades de natació.

El Natació i Esports Gandia es va alçar amb la copa de vencedor amb un total de 3.149 punts aconseguits per tots els seus esportistes, quedant en segona posició el Club Natació Alarcos Ciudad Real amb 2.055 punts i tercers el Club Natació Neptuno-L’Alcudia amb 1.795 punts, que van arreplegar els corresponents trofeus.

Els nostres nadadors van aconseguir un total de 108 medalles individuals i 10 en els relleus, repartides en 51 d’or, 37 d’argent i 20 de bronze en les proves individuals i 5 d’or i 5 d’argent en els relleus.

El NiE Gandia guanya l'Open a la seua XXI edició, mb el President Miguel Millet i Lydia Morant regidora d'Esports. Juny 2017

El NiE Gandia guanya l’Open a la seua XXI edició, mb el President Miguel Millet i Lydia Morant regidora d’Esports. Juny 2017

Mencionar la gran competició realitzada pels nostres nadadors i destacar les ratificacions de les 2 Marques mínimes Nacionals realitzades per les nadadores del NiE Gandia María Burguera en la prova de 200 esquena i Cristina Barber en 100 lliure, així com les 40 mínimes autonòmiques i 4 rècords del trofeu aconseguits en les proves individuals i 1 rècord del trofeu en les proves de relleus 4×50 lliures.

Bona posada al punt al fil dels bons resultats obtinguts durant tota la competició, més encara per als campionats autonòmics i Nacionals que es disputaran en juny i juliol.

La festa de la natació va acabar amb tots els nadadors dins de l’aigua celebrant el nou triomf en aquest XXI Open Natació i Esports Gandia.

NUEVO TRIUNFO DEL NATACIÓ I ESPORTS GANDIA EN SU XXI OPEN.

2 MÍNIMAS NACIONALES, 40 AUTONÓMICAS, 4 RECORDS DEL TROFEO, 51 MEDALLAS DE ORO, 37 DE PLATA Y 20 DE BRONCE EN LAS PRUEBAS INDIVIDUALES Y 1 RECORD DEL TROFEO Y 5 MEDALLAS DE 0RO Y 5 DE PLATA EN LOS RELEVOS.

María Burguera y Cristina Barber, ratifican sus 2 mínimas naciones en 200 espalda y 100 libre respectivamente.

Este fin de semana, sábado día 3 en dos sesiones de mañana y tarde y el domingo día 4 por la mañana, se celebró la XXI edición del Open Natació i Esports Gandia, donde en esta ocasión compitieron 385 nadadores de toda la geografía española, dándose cita en la Piscina cubierta del Polideportivo Municipal de nuestra Ciudad.

Chicos y chicas venidos de Barcelona, Isla de Ibiza, Ciudad Real, Albacete y de todo lo largo de la Comunidad Valenciana, compitieron en unas espectaculares jornadas de natación.

El Natació i Esports Gandia se alzó con la copa de vencedor con un total de 3.149 puntos conseguidos por todos sus deportistas, quedando en segunda posición el Club Natación Alarcos Ciudad Real con 2.055 puntos y terceros el Club Natación Neptuno-L’Alcudia con 1.795 puntos, que recogieron los correspondientes trofeos.

Nuestros nadadores consiguieron un total de 108 medallas individuales y 10 en los relevos, repartidas en 51 de oro, 37 de plata y 20 de bronce en las pruebas individuales y 5 de oro y 5 de plata en los relevos.

Mencionar la gran competición realizada por nuestros nadadores y destacar las ratificaciones de las 2 Marcas mínimas Nacionales realizadas por las nadadoras del NiE Gandía María Burguera en la prueba de 200 espalda y Cristina Barber en 100 libre, así como las 40 mínimas autonómicas y 4 records del trofeo consiguidos en las pruebas individuales y 1 record del trofeo en las pruebas de relevos 4×50 libres.

Buena puesta a punto a tenor de los buenos resultados obtenidos durante toda la competición, de cara los campeonatos Autonómicos y Nacionales que se van a disputar durante los meses de junio y julio.

La fiesta de la natación acabó con todos los nadadores dentro del agua celebrando el nuevo triunfo en este XXI Open Natació i Esports Gandia.

No comments yet.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral