EL NATACIÓ I ESPORTS GANDIA GUANYA EL 18è OPEN

Un total de 84 medalles per a NiE en dues jornades carregades d’emoció i sentiment

Lydia Morant es va donar un bany de masses i va rebre del NiE la insígnia de plata

Obertura del procés electoral que culminarà el pròxim 25 de juliol.

Al crit de EDU, EDU, EDU, el NiE Gandia rep la Copa de campió al 18è Open

Al crit de EDU, EDU, EDU, el NiE Gandia rep la Copa de campió al 18è Open

El OPEN NATACIÓ i ESPORTS GANDIA novament no va defraudar i va tenir tots els al·licients per a ser un gran esdeveniment, la calor del públic que va abarrotar la piscina coberta de Gandia i el resultat de la qual es va saldar amb un bon grapat de bones marques personals, un gran nombre de medalles i la Copa de Campió una altra vegada en les vitrines del club.

Tot açò unit a la bona organització del NiE Gandia, aspecte que segueix sent habitual i constant en tot allò que organitza.

Amb la participació d’un total de 23 clubs de tota la geografia autonòmica i nacional que es van donar cita a Gandia i que durant 2 dies van abarrotar fins a la bandera les instal·lacions municipals, amb 504 nadadors (262 masculins i 243 femenins) i més de 1000 persones acompanyants que durant dos dies van conèixer i van pernoctar en la nostra ciutat.

El repartiment de medalles, 84 en total, va anar a nivell individual Or:29, Plata: 25 i bronze 32, per a seguir amb els relleus Ore: 2 Plata:4 i bronze:2

A nivell de marques ressenyar que un bon nombre de nadadors va rebaixar els seus cronos, amb nombroses mínimes autonòmiques i rebaixa i consolidació d’unes altres.

L’Open va comptar amb moments emotius, amb la participació de Lydia Morant, la nadadora gandiense en les files del CN Sabadell, que es va donar un bany masses amb la nombrosa afició present i que es va convertir en la gran atracció de l’esdeveniment del NiE Gandia.
“El moment Lydia” sens dubte va ser quan va rebre del club la “samarreta” i la insígnia de plata del NiE, que distingeix a les grans personalitats del club de la Safor.

Lydia radiant amb l'insignia de NiE, reservada a les grans personalitats del club

Lydia radiant amb la insignia de NiE, reservada a les grans personalitats del club

Un altre moment important va ser, l’obertura del procés electoral en l’Assemblea General Extraordinària del dissabte a la vesprada, que posa punt final al mandat de Javier Muñoz, que durant els últims 8 anys ha presidit una de les entitats esportives de més “solera” de la nostra ciutat i que culminarà amb les votacions el pròxim dia 25 de juliol.

Podeu comprovar els resultats en: http://goo.gl/ertrrc

EL NATACIÓ I ESPORTS GANDIA GANA EL 18º OPEN

Un total de 84 medallas para NiE en dos jornadas cargadas de emoción y sentimiento

Lydia Morant se dio un baño de masas y recibió del NiE la insignia de plata

Apertura del proceso electoral que culminará el próximo 25 de julio.

El OPEN NATACIÓ i ESPORTS GANDIA nuevamente no defraudó y tuvo todos los alicientes para ser un gran evento, el calor de publicó que abarrotó la piscina cubierta de Gandia y cuyo resultado se saldo un un buen puñado de buenas marcas personales, un montón de medallas y la Copa de Campeón otra vez en las vitrinas del club.

Todo esto unido a la buena organización del NiE Gandia, aspecto que sigue siendo habitual y constante en todo aquello que organiza.

Con la participación de un total de 23 clubes de toda la geografía autonómica y nacional que se dieron cita en Gandia y que durante 2 días abarrotaron hasta la bandera las instalaciones municipales, con 504 nadadores (262 masculinos y 243 femeninos) y más de 1000 personas acompañantes que durante dos días conocieron y pernoctaron en nuestra ciudad.

El reparto de medallas, 84 en total, fue a nivel individual Oro:29, Plata: 25 y bronce 32, para seguir con los relevos Oro: 2 Plata:4 y bronce:2

A nivel de marcas reseñar que un buen número de nadadores rebajó sus cronos, con numerosas mínimas autonómicas y rebaja y consolidación de otras.

El Open contó con momentos emotivos, con la participación de Lydia Morant, la nadadora gandiense en las filas del CN Sabadell, que se dio un baño masas con la numerosa afición presente y que se convirtió en la gran atracción del evento del NiE Gandia.

El momento Lydia” sin duda fue cuando recibió del club la “camiseta” y la insignia de plata del NiE, que distingue a las grandes personalidades del club de la Safor.

Otro momento importante fue, la apertura del proceso electoral en la Asamblea General Extraordinaria del sábado en la tarde, que pone punto final al mandato de Javier Muñoz, que durante los últimos 8 años ha presidido una de las entidades deportivas de más solera de nuestra ciudad y que culminará con las votaciones el próximo día 25 de julio.

 Adjuntamos fotografías de Lydia Morant cuando recoge la insignia y el momento de entrega de la Copa de campeón.

Podéis comprobar los resultados en: http://goo.gl/ErTRRC

,

No comments yet.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral