TORNA L’OPEN NATACIÓ I ESPORTS 2014 AMB LA 18ª EDICIÓ

Un total de 505 nadadors  de 23 clubs de tota la geografia nacional es donen cita a Gandia.

La competició gandiana contarà amb la presència de la olímpica gandiense a les files del CN Sabadell Lydia Morant.

El club gandià penja el cartell de “ple total” amb la participació més alta dels últims 10 anys.

L’Open gandià el millor trofeu “no oficial” de la Comunitat Valenciana en piscina de 25 metres.

Imatge de la piscina coberta gandiana preparada per a la competició

Imatge de la piscina coberta gandiana preparada per a la competició

Com cada any per estes dates torna l’OPEN NATACIÓ I ESPORTS, esta vegada amb la 18ª edició.

Cal indicar que el Trofeu gandià es un tot un clàssic al nostre territori, aglutinant a nombrosos club de la Comunitat Valenciana.

Un total de 23 clubs de tota la geografia autonòmica i nacional es donaran cita a Gandia i faran que durant 2 dies òmpliguen de gom a gom les instal·lacions municipals penjant el cartell de “ple total”, amb 504 nadadors dels quals 262 masculins i 243 femenins, que faran que s’aglutinen al voltant de la nostra ciutat i durant 2 dies més de 1.000 persones.

Cal dir que la piscina coberta tan sol té 6 carrers i per fer esdeveniments de alt nivell caldria al menys comptar amb una piscina que tingues 8 carrers o més.

Sense tindre en compte que l’òptim estaria en una piscina de olímpica en 10 carrers (50 metres x 25 metres), que faria de Gandia una ciutat referència més enllà de la Comunitat Valenciana, per tot arreu d’Espanya.

Encara la limitació d’espai per instal·lació, parlem amb tota seguretat estem parlant de que L’OPEN GANDIÀ, es el millor Trofeu “no oficial” en piscina de 25 metres, de tota la Comunitat Valenciana.

Ressaltar que el NiE es uns dels clubs més actius de la Comunitat Valenciana, ja que al llarg de la temporada, ja que organitza fins a 5 Trofeus a Piscina Coberta y 3 Travessies a aigües obertes, tota una organització, la nostra, que agarra el relleu del club als anys 30 del segle passat, a la 1ª prova organitzada de la natació a la ciutat, al Port de Gandia en 1931 i una de les pioneres a la Comunitat Valenciana. Gandia es una ciutat d’aigua.

Des de el punt de vista esportiu:

Cal pensar que l’Open, a part de ser una competició gran per al Club, es una de les “pedres angulars” en la preparació del seus nadadors, ja que des de la Direcció Tècnica, capitanejada per l’Entrenador Nacional Eduardo Planas i els seus entrenador Jaime Díaz i Veronica Montilla, hi ha una excel·lent programació per tindre la seguretat de que moltes de les marques dels esportistes gandians seran superades i que obriran les portes a molts d’ells, mitjançant rebaixa del “crono”, als Campionats Nacionals i Autonòmics, a més de millorar a aquells que ja tenen assegurades estes marques.

Copa de guanyador de l’Open.- La competició es desenvolupa de forma individual amb el sistema contra-rellotge a més de la competició de relleus, la suma de punts aconseguit pels nadadors i en funció de la seua classificació individual determinarà el guanyador de la Copa de Campió, a banda de les medalles individuals.

L’esdeveniment comptarà, com ja es habitual, amb el cronometratge electrònic Omega Ares 21, un dels grans al·licients, d’entre altres, que te trofeu gandià, que li dona un segell de qualitat extra.

Cal ressaltar la participació a l’Open gandià de la nadadora olímpica gandiana en les files de C.N. Sabadell Lydia Morant i participació que suposa tot un orgull per al NiE Gandia.

Vos enviem fitxer on es relacionen els club que venen enguany i el nombre de nadadors.

L’Open gandià es desenvoluparà el proper cap de setmana dies 7 i 8 de juny, en tres sessions:

 

1ª SESSIÓ

DISSABTE

2ª SESSIÓ

DISSABTE

3ª SESSIÓ

DIUMENGE

Inici

10:30

17:30

11:00

Cloenda i Trofeus

13:30

20:30

13:20

L’horari de la cloenda es variable en funció a la durada de la competició

 

Aspectes socials NiE Gandia.- Cal indicar que el proper dia dissabte dia 7, es celebra l’Assemblea General Extraordinària que dona pas al procés electoral que culminarà el 25 de juliol amb la votació en Assemblea General Ordinària i la qual cosa provocarà canvis a la Presidència i a la seua Junta Directiva al complet.

YA ESTÁ AQUÍ EL OPEN NATACIÓ I ESPORTS CON SU 18ª EDICIÓN

Un total de 505 nadadores de un total de 23 clubs de toda la geografía nacional se dan cita en Gandia.

La competición gandiense contará con la presencia de la olímpica gandiense en las filas del CN Sabadell Lydia Morant.

El club gandiense cuelga el cartel de “lleno total” con la participación más alta de los últimos 10 años.

El Open gandiense el mejor trofeo “no oficial” de la Comunitat Valenciana en piscina de 25 metros.

Como cada año por estas fechas vuelve el OPEN NATACIÓ i ESPORTS GANDIA, esta vez con su 18ª edición.

Hay que indicar que el Trofeo gandiense es todo un clásico en nuestro territorio, aglutinando a numerosos club de la Comunidad Valenciana.

Un total de 23 clubes de toda la geografía autonómica y nacional se darán cita en Gandia y harán que durante 2 días se llenen hasta la bandera las instalaciones municipales colgando el cartel de “pleno total”, con 504 nadadores de los cuales 262 masculinos y 243 femeninos, que aglutinaran, en nuestra ciudad y durante 2 días, más de 1.000 personas.

Hay que decir que la piscina cubierta tan solo tiene 6 calles y para hacer eventos de alto nivel haría falta al menos contar con una piscina que tuviera 8 calles o más.

Sin tener en cuenta que el óptimo estaría en una piscina de olímpica en 10 calles (50 metros x 25 metros), que haría de Gandia una ciudad referencia más allá de la Comunidad Valenciana, en todo el territorio nacionales.

Aún con la limitación de espacio por instalación, estamos hablando de que el OPEN GANDIENSE, es el mejor Trofeo “no oficial” en piscina de 25 metros, de toda la Comunidad Valenciana.

Resaltar que el NiE Gandia, es unos de los clubes más activos de la Comunidad Valenciana, ya que a lo largo de la temporada organiza hasta 5 Trofeos a Piscina Cubierta y 3 Travesías en aguas abiertas, toda una organización, la nuestra, que toma el relevo del club delos años 30 del siglo pasado, con la 1ª prueba organizada de la natación en la ciudad, al Puerto de Gandia en 1931 y una de las pioneras en la Comunidad Valenciana. Gandia es una ciudad de agua.

Desde el punto de vista deportivo:

Hay que pensar que el Open, aparte de ser una competición grande para el Club, es una de las “piedras angulares” en la preparación del sus nadadores, puesto que desde la Dirección Técnica, capitaneada por el Entrenador Nacional Eduardo Planas y sus entrenadores Jaime Díaz y Veronica Montilla. Existe toda una programación para asegurar que muchas de las marcas de los deportistas gandienses serán superadas y que abrirán las puertas, a muchos de ellos mediante rebaja del “crono”, a los Campeonatos Nacionales y Autonómicos.

Copa de ganador del Open.- La competición se desarrolla de forma individual con el sistema contra-reloj, además de la competición de relevos, la suma de puntos conseguidos por los nadadores y en función de su clasificación individual determinará el ganador de la Copa de Campeón, además de las medallas individuales.

El acontecimiento contará, como ya es habitual, con el cronometraje electrónico Omega Ares 21, uno de los grandes alicientes, de entre otros, que tiene el trofeo gandiense, que le da un sello de calidad extra.

Hay que resaltar la participación en nuestro Open, la nadadora olímpica gandiense en las filas de C.N. Sabadell Lydia Morant, participación que supone todo un orgullo para el NiE Gandia.
Os enviamos fichero donde se relacionan los clubs que viene este año y el número de nadadores.
El Open gandiense se desarrollará el próximo fin de semana días 7 y 8 de junio, en tres sesiones:

 

1ª SESIÓN

SÁBADO

2ª SESIÓN

SÁBADO

3ª SESIÓN

DOMINGO

Inicio

10:30

17:30

11:00

Trofeos y Clausura

13:30

20:30

13:20

El horario de la clausura será variable en función a la duración de la competición. Domingo en torno a las 13:20

 

Aspectos sociales NiE Gandia.- Hay que indicar que el próximo día sábado día 7, se celebra la Asamblea General Extraordinaria que da paso al proceso electoral que culminará el 25 de julio con la votación en Asamblea General Ordinaria, lo cual provocará cambios en la Presidencia y en su Junta Directiva al completo.

No comments yet.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral