BON COMENÇAMENT DE TEMPORADA PER ALS NADADORS DEL NATACIÓ I ESPORTS GANDIA

En el dia de hui, dissabte 28 d’octubre, el Natació i Esports Gandia ha presentat oficialment als seus 138 nadadors de la present temporada 2017-18 i els 3 entrenadors, el director tècnic Eduardo Planas, Jaime Díaz i la nova preparadora des de mitjans de la passada temporada Sara Cebrián.

Entrenadors de la temporada 17-18 Jaime Diaz, Sara Cebrian i Eduardo Planas

Entrenadors de la temporada 17-18 Jaime Diaz, Sara Cebrian i Eduardo Planas

Els polos verds dels nadadors del NiE, van donar color a la piscina municipal de Gandia, en una jornada per als socis on, després de la presentació de tots els seus nadadors i tècnics, es va disputar el Campionat Social que inaugura la temporada de competicions, on també van participar el Club Natació Oliva i el Club Natació Rafelbunyol.

Grup de nadadors presentació temporada 17-18

Grup de nadadors presentació temporada 17-18

Primera competició on tots els nadadors realitzaven proves de velocitat, on havien de competir en una prova de 100 metres i una altra de 50 metres i que a pesar que els nadadors es troben en un període d’acumulació d’entrenament i no estan al 100%, han realitzat un inici molt prometedor.

BUEN COMIENZO DE TEMPORADA PARA LOS NADADORES DEL NATACIÓ I ESPORTS GANDIA

En el día de hoy, sábado 28 de octubre, el Natació i Esports Gandia ha presentado oficialmente a sus 138 nadadores de la presente temporada 2017-18 y los 3 entrenadores, el Director técnico Eduardo Planas, Jaime Díaz y la nueva preparadora desde mediados de la pasada temporada Sara Cebrián.

Los polos verdes de los nadadores del NiE, dieron color a la piscina municipal de Gandía, en una jornada para los socios donde, después de la presentación de todos sus nadadores y técnicos, se disputó el Campeonato Social que inaugura la temporada de competiciones, donde también participaron el Club Natación Oliva y el Club Natación Rafelbunyol.

Primera competición donde todos los nadadores realizaban pruebas de velocidad, donde debían competir en una prueba de 100 metros y otra de 50 metros y que a pesar de que los nadadores se encuentran en un período de acumulación de entrenamiento y no están al 100%, han realizado un inicio muy prometedor.

No comments yet.

Deja un comentario

Designed by Raugaral