TRES MÍNIMES NACIONALS AL VIII CTO. AUTONÒMIC ALEVÍ D’HIVERN – V TROFEU JUAN KONINCKX CELEBRAT A GANDIA

Les mínimes van estar a càrrec de Marina Camps.

Aquest cap de setmana passat, es disputava al llarg de la Comunitat València en la categoria Aleví, el VIII Campionat Autonòmic Aleví – V Trofeu Juan Koninckx, amb la fórmula de competició amb 3 seus, 1 en cada província, nadant-se en la nostra piscina de Gandia i en les de Castelló i Sant Vicent del Raspeig (A).

Equip NiE Gandia Aleví al autonòmic V Trofeu Juan Koninckx. Febrer 2018

Equip NiE Gandia Aleví al autonòmic V Trofeu Juan Koninckx. Febrer 2018

Aquesta competició és de les més importants per a la categoria, on participen tots els clubs de València, reunint-se un total de 23.

El Natació i Esports Gandia, comptava amb 19 nadadors, Marina Camps, Neus Canet, Carla Chova, Kiko Climent, Rubén Cogollos, Mireia Cutanda, Javi De la Llave, Evelyn Díaz, Joan Esteve, Héctor Gimeno, Maëna Gicquel, Aldahir Alejandro Gil, Lara Martí, Sonia Martí, María Mascarell, Victoria Millet, Ashley Rivero, Juanjo Torres y Ferrán Valdés.

Tots han tingut bones actuacions generals, aconseguint en alguns casos millors marques personals.

Destacar les tres mínimes nacionals de la nadadora Marina Camps als 200 lliures amb un temps de 2:15,03, en 100 papallona 1:09,95 i en 200 estils amb 2:30,37, les quals li obrin les portes al campionat d’Espanya Aleví a celebrar a Sabadell del 19 al 22 de juliol.

També ressenyar que Alejandro Gil en els 100 lliures, s’ha quedat molt prop d’aconseguir la mínima nacional per al mencionat campionat.

Adjuntem fotografia del grup en les grades de la piscina de Gandia.

D’altra banda, el pròxim cap de setmana estarà ple de competicions per als nostres nadadors:

  • Els benjamins aniran a Oliva per a disputar la 5a jornada de lliga de promeses i seguir en la part alta de la classificació de la Comunitat Valenciana.

  • Les xiques alevins d’edat major, tornaran a Castelló, al 4t control provincial, per a competir en llarga distància en la piscina de 50 metres de La Salera.

  • Els Infantils aniran a Natzaret, per a participar en el seu últim control abans de l’autonòmic del 3 i 4 de març en Torrent.

TRES MÍNIMAS NACIONALES AL VIII CTO. AUTONÓMICO ALEVÍN DE INVIERNO – V TROFEO JUAN KONINCKX CELEBRADO EN GANDÍA.

Las mínimas estuvieron a cargo de Marina Camps.

Este fin de semana pasado, se disputaba a lo largo de la Comunidad Valencia en la categoría Alevín, el VIII Campeonato Autonómico Alevín – V Trofeo Juan Koninckx, con la fórmula de competición con 3 sedes, 1 en cada provincia, nadándose en nuestra piscina de Gandía y en las de Castellón y San Vicent del Raspeig (A).

Ésta competición es de las más importantes para la categoría, donde participan todos los clubes de Valencia, reuniéndose un total de 23.

El Natació i Esports Gandia, contaba con 19 nadadores, Marina Camps, Neus Canet, Carla Chova, Kiko Climent, Rubén Cogollos, Mireia Cutanda, Javi De la Llave, Evelyn Díaz, Joan Esteve, Héctor Gimeno, Maëna Gicquel, Aldahir Alejandro Gil, Lara Martí, Sonia Martí, María Mascarell, Victoria Millet, Ashley Rivero, Juanjo Torres y Ferrán Valdés.

Todos han tenido buenas actuaciones generales, consiguiendo en algunos casos mejores marcas personales.

Destacar las tres mínimas nacionales de la nadadora Marina Camps a los 200 libres con un tiempo de 2:15,03, en 100 mariposa 1:09,95 y en 200 estilos con 2:30,37, las cuales le abren las puertas al campeonato de España Alevín a celebrar en Sabadell del 19 al 22 de julio.

También reseñar que Alejandro Gil en los 100 libres, se ha quedado muy cerca de conseguir la mínima nacional para el mencionado campeonato.

Adjuntamos fotografía del grupo en las gradas de la piscina de Gandía.

Por otra parte, el próximo fin de semana estará lleno de competiciones para nuestros nadadores:

  • Los benjamines irán a Oliva para disputar la 5ª jornada de liga de promesas y seguir en lo alto de la clasificación de la Comunidad Valenciana.

  • Las chicas alevines de edad mayor, volverán a Castellón, al 4º control provincial, para competir en larga distancia en la piscina de 50 metros de La Salera.

  • Los Infantiles irán a Nazaret, para participar en su último control antes del Autonómico del 3 y 4 de marzo en Torrent.

No comments yet.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral