TRES BRONZES I UNA PLATA AL CAMPIONAT AUTONÒMIC JUNIOR I ABSOLUT DE NATACIÓ

CRISTINA BARBER SUBCAMPIONA JÚNIOR AUTONÒMICA ALS 100 LLIURES

CRISTINA BARBER BRONZE ALS 200, 400 LLIURES I AL S100 PAPALLONA

El passat cap de setmana, 3 i 4 de Febrer, es va celebrar a la piscina olímpica La Salera de Castelló el Campionat autonòmic Junior i Absolut de natació de la Comunitat Valenciana.

Cristina Barber del NiE Subcampiona Autonòmica Júnior als 100 lliures

Cristina Barber del NiE Subcampiona Autonòmica Júnior als 100 lliures

Aquest any han participat 32 clubs en total i 280 nadadors i nadadores de tota la Comunitat Valenciana.
El NiE participa amb 5 nadadores, Cristina Barber, Maria Burguera, Monika Ivanova, Alejandra Pérez i Julia Sigalat i 1 nadador, Eduardo Polo.
El NiE Gandía va donar la cara a un Campionat amb molt de nivell, com és aquest autonòmic, aconseguint tres medalles de bronze, en les següents proves 200 lliure, 400 lliure i 100 papallona i una de plata als 100 lliures, totes a càrrec de la nadadora Cristina Barber, que, a més a més, va fer la mínima nacional per al Campionat d’Espanya d’hivern de Màlaga, en 400 lliures, amb un temps de 4’35.67′‘.

Cristina Barber del NiE Subcampiona Autonòmica Júnior als 100 lliures i 3 medalles de bronze

Cristina Barber del NiE Subcampiona Autonòmica Júnior als 100 lliures i 3 medalles de bronze

La resta de nadadors van tindre una participació destacada, amb bones posicions a les seues sèries i mantenint les marques personals.
El NiE Gandia continua treballant amb l’objectiu de rendir al més alt nivell a les competicions importants que s’acosten, com és l’autonòmic Aleví els dies 17 i 18 de Febrer en la piscina municipal de Gandia i l’autonòmic Infantil els dies 3 i 4 de Març a Torrent.

TRES BRONCES Y UNA PLATA EN EL CAMPEONATO AUTONÓMICO JUNIOR Y ABSOLUTO DE NATACIÓN

CRISTINA BARBER SUBCAMPEONA JÚNIOR AUTONÓMICA EN LOS 100 LIBRES

CRISTINA BARBER BRONCE EN 200, 400 LIBRES Y 100 MARIPOSA

El pasado fin de semana, 3 y 4 de Febrero, se celebró en la piscina olímpica La Salera de Castelló el Campeonato autonómico Junior y Absoluto de natación de la Comunidad Valenciana.

Este año han participado 32 clubes y 280 nadadores y nadadoras de toda la Comunidad Valenciana.

El NiE participó con 5 nadadoras, Cristina Barber, Maria Burguera, Monika Ivanova, Alejandra Pérez y Julia Sigalat y 1 nadador, Eduardo Polo.

El NiE Gandia dio la cara a un Campeonato con mucho nivel, como es este autonómico, consiguiendo 4 medallas: 3 de bronce , en las pruebas 200 libre, 400 libre y 100 mariposa y 1 plata en los 100 libres, todas a cargo de la nadadora Cristina Barber, que además, hizo la mínima nacional para el Campeonato de España de invierno de Málaga, en 400 libres, con un tiempo de 4’35.67’’.

El resto de nadadores tuvieron una participación destacada, con buenas posiciones en sus series y manteniendo las marcas personales.

El NiE Gandia continúa trabajando con el objetivo de rendir al más alto nivel en las competiciones importantes que se acercan, como son el autonómico Alevín los días 17 y 18 de Febrero en la piscina municipal de Gandia y el autonómico Infantil los días 3 y 4 de Marzo en Torrent.

No comments yet.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral