EL NIE GANDIA PRESENT AL X OPEN MADRID MASTER

Maite Bañuls amb una medalla d'un total de 3. Extraordinaria Maite

Maite Bañuls amb una medalla d’un total de 3. Extraordinaria Maite

L’esquenista gandiana, Maite Bañuls aconseguix 3 medalles d’ors a Madrid.

Jonás Durà prop del pódium

El Natació i Esports Gandia es desplaçava el cap de setmana per disputar el X OPEN MADRID MASTER, un trofeu que gaudeix d’un gran prestigi dins del la natació de categories Master a les excel·lents instal·lacions de Centro Mundial de Natación M-86 de Madrid

No podia ser d’una altra forma i Gandia i el seu club de natació estaven presents amb l’esquenista Maite Bañuls i nadador especialista en la modalitat lliure Jonas Durá.
Bañuls va nadar els 100, 200 esquena i els 200 estils, la qual cosa li va suposar 3 meritòries medalles d’or. Com ja ens té acostumats Bañuls, es va encimbellar al més alt del pòdium a les 3 proves en les quals participava, posant de manifest, que encara conserva tota la seva classe com a nadadora i el seu bon estat de forma, amb marques que la converteixen en la millor nedadora totes les categories que nadaven a l’Open, excel·lent Maite.

 També acompanyava l’expedició gandiana Jonás Durá, que participava a les exigents proves de 50, 200 i 400 lliures. Molt bona actuació de Jonás que va classificar 6º, 5º i 6º respectivament, obtenint així punts per al club de La Safor.

Jonás Durá i Maite Bañuls en Madrid, a les portes de les instalacions madrilenyes

Jonás Durá i Maite Bañuls en Madrid, a les portes de les instalacions madrilenyes

Els punts obtinguts pels dos nadadors gandians es van aconseguir, amb tan sol dos nadadors, encimbellar-se a la 15à posició d’un total de 29 clubs participants, amb la flor i nata de la natació madrilenya.

Podeu ampliar els resultats en l’adreça:

http://www.fmn.es/ene06/docs/cm/resul176.pdf

EL NIE GANDIA PRESENTE EN EL X OPEN MADRID MASTER

La espaldista gandiense, Maite Bañuls consigue 3 oros en Madrid.

Jonás Dura cerca del pódium

El NiE Gandia se desplazaba el fin de semana para disputar el X OPEN MADRID MASTER, un trofeo que goza de un gran prestigio dentro del la natación de categorías Master en las excelentes instalaciones de Centro Mundial de Natación M-86 de Madrid

No podía ser de otra forma y Gandia y su club de natación estaban presentes con la espaldista Maite Bañuls y nadador especialista en la modalidad libre Jonas Durá.

Bañuls nadó los 100 y 200 espalda y los 200 estilos, lo que le valió 3 sendas medallas de oro. Como ya nos tiene acostumbrados Bañuls, se encaramó a lo más alto del pódium en las 3 pruebas en las que participaba, poniendo de relieve que aún conserva su clase como nadadora y su buen estado de forma, con marcas que la convierten en la mejor nadadora todas las categorías que nadaban en el Open, excelente Maite.

También acompañaba a la expedición Jonás Durá, que participaba en las exigentes prueba de 50, 200 y 400 libre. Muy buena actuación de Jonás que clasificó 6º, 5º y 6º respectivamente, obteniendo así puntos para el club gandiense.

Los puntos conseguidos por los dos nadadores gandienses consiguieron, con tan solo dos nadadores, encaramarse a la 15 posición de un total de 29 clubs participantes, con la flor y nata de la natación madrileña.

Podéis ampliar los resultados en la dirección:

http://www.fmn.es/ene06/docs/CM/resul176.pdf

 

es → en
the
artículo: the
pronombre: them

, ,

No comments yet.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral