EL NATACIÓ I ESPORTS GANDIA AL CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT «OPEN DE PRIMAVERA»

El NiE, «any rere any col·locant” nadadors als ABSOLUTOS NACIONALS

Eduardo Polo i Joan Muñoz nadadors “made in GANDIA”

Eduardo Polo, Joan Muñoz i l'entrenador Eduardo Planas al nacional absolut de Màlaga. Març 2015

Eduardo Polo, Joan Muñoz i l’entrenador Eduardo Planas al nacional absolut de Màlaga. Març 2015

El Natació i Esports Gandia estarà present al CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT DE NATACIÓ, on participarà la flor i nata de la natació espanyola i molts dels nadadors referència a la natació mundial, ja que es tracta d’una prova «OPEN» i per tant oberta a tots el nadadors amb mínima de temps.

Nacional en el qual participen un total de 127 clubs i 7 seleccions nacionals tot d’arreu del mon: Portugal, Singapur, Suïssa, Turquia, Bolívia, Bielorússia i Andorra i clubs de natació de Gran Bretanya, Portugal, Israel, Grècia i Itàlia que representen a un total 536 nadadors, desglossats en 288 masculins i 248 femenins, a les instal·lacions del complexe esportiu INACUA de Màlaga.

Els nadadors gandians Eduardo Polo i Joan Muñoz, els dos amb mèrits propis en disposar de les mínimes necessàries per a disputar-lo.

Campionat que se celebra en piscina olímpica, 50 metres, en sistema CLASSIFICACIÓ PER A FINALS, l’esdeveniment començarà el pròxim dia 28 i finalitzarà el dia vinent 31 de març.

El sistema de competició finals suposa nadar per a la classificació al matí, 8 finalistes, i si s’aconsegueix per la vesprada la final amb l’excepció de les proves de 1.500 i 800 lliures que és naden a sistema contra-rellotge.

Respecte de Polo:

 • Hem de destacar que encara que és un júnior de 2º any, és un nadador amb una gran projecció i és un consumat nadador, l’especialitat en la qual més brilla és en “esquena” i la seua participació se cenyirà als 200 Esquena, recordar que es el flamant Campió Autonòmic Júnior.

 • Disposant de la mínima absolut jove amb 2:12,26 enfront dels 2:13,30 que es requereix per a la participació. Es llançarà a l’aigua dissabte que ve a partir de les 11.05 hores.

 • El seu objectiu no serà un altre que millorar les seves marques, adquirir experiència i gaudir d’una les grans cites alternant-se amb els estels de la natació nacional i europea.

Respecte de Muñoz:

 • Encara que és de la categoria absolut jove, Muñoz disposa de 4 mínimes absolutes en les proves de: 200 lliures (1:55,14 enfront dels 1:56,00 de mínima absoluta), 400 lliures (4:07,66 enfront dels 4:08,00 de mínima absoluta), 800 lliures (8:28,69 enfront dels 8:38,30 de mínima absoluta) i 1.500 lliures.

 • Però l’enfocament competitiu del campionat l’ha fet descartar la participació a la prova dels 1.500 lliures.

 • L’objectiu de Muñoz, a banda d’intentar millorar les seues marques, serà situar-se entre l’elit de la seua categoria i els 25 millors absoluts d’Espanya.

 • Joan Muñoz nadarà, el diumenge matí els 200 lliures entorn de les 11.48 (En cas de Final C aprox. a les 18.15 també), dilluns els 800 lliures a partir de les 11.16 i ja per acabar el dimarts a partir de les 11.09 als 400 lliures (En cas de Final C aprox. a les 17.10 també).

Cal indicar que Joan Muñoz té les seves opcions en nadar les finals reservades per als nadadors de la seva edat (1995-1996) com ja va passar l’any passat als 200 i 400 lliures on va disputar la final jove i va quedar 4rt.

També informar que l’esdeveniment serà transmés en directe per Teledeporte i pel seu canal d’internet http://www.rtve.es/directo/teledeporte/, les finals de l’esdeveniment, totes les vesprades i segons l’horari:

 • Dissabte a partir de les 17.30

 • Diumenge a partir de les: 17:00

 • Dilluns a partir de les 17.00

 • Dimarts a partir de les 16.15

Destacar l’èxit rotund del Natació i Esports Gandia situant a 2 nadadors en la màxima categoria nacional i és que podem dir que aquests Polo i Muñoz, són l’autèntica marca NiE GANDIA, “MADE IN GANDIA” posant en relleu que amb esforç, talent i preparació es pot arribar molt lluny.

Cal també col·locar en valor que el NiE Gandia porta situant nadadors als ABSOLUTS NACIONALS, des de ja fa més de 20 anys, sent un referent a l’esport de la nostra ciutat i comarca.

L’expedició se situarà a Màlaga el dijous a migdia per a iniciar els entrenaments i la presa de contacte amb la piscina i es desplaçaran amb una de les peces fonamentals d’aquest important èxit per a la natació gandiana, que no és un altre que Eduardo Planes Director Esportiu del NiE Gandia.

Si voleu ampliar la informació, ho podeu fer: En la web de RFEN:

http://www.rfen.es/publicacion/campeonatos/main.asp?c=2015XX100006&s=2015&fed=rfen100

 

Cap de setmana complet de natació en la piscina de Gandia

Este dissabte i diumenge a la vesprada a les 17:30 hores, es disputen en la piscina coberta del poliesportiu municipal de Gandia, dos magnífiques jornades de natació dels més xicotets del Club.

El dissabte se celebra la quinta jornada de la lliga de promeses que engloba les categories Benjamí i Aleví, en la que xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys competixen en les proves de 200 lliures i 100 i 200 estils segons els corresponga, a més dels relleus de 4×50 i 4×100 estils per als Benjamins i Alevins respectivament.

I ja el diumenge, també en la nostra piscina, els Prebenjamins nadaran en III Circuit Provincial de Promoció, disputant proves de 50 metres mixtes de papallona-esquena, papallona-braça i papallona-crol 25 en cada estil.

EL NATACIÓ I ESPORTS GANDIA EN EL CAMPEONATO DE ESPAÑA ABOLUTO «OPEN DE PRIMAVERA»

El NIE GANDIA “año tras año colocando” nadadores en los ABSOLUTOS NACIONALES

Eduardo Polo y Joan Muñoz nadadores “MADE IN GANDIA”

El Natació i Esports Gandia estará presente en el CAMPEONATO DE ESPAÑA ABSOLUTO DE NATACIÓN “Open de Primavera”, donde participará la flor y nata de la natación española y muchos de los nadadores referencia a la natación mundial, puesto que se trata de una prueba “OPEN” y por lo tanto abierta a todos los nadadores con mínima de tiempo.

Nacional Absoluto, en el cual participan un total de 127 clubes y 7 selecciones nacionales de todo el mundo: Portugal, Singapur, Suiza, Turquía, Bolivia, Bielorrusia y Andorra y clubes de natación de Gran Bretaña, Portugal, Israel, Grecia e Italia que representan a un total 536 nadadores, desglosados en 288 masculinos y 248 femeninos,.

Además de los nadadores gandienses Eduardo Polo y Joan Muñoz, los dos con méritos propios al disponer de las mínimas necesarias para disputarlo.

Campeonato que se celebra en piscina olímpica, 50 metros, con el sistema: clasificación para finales, el acontecimiento comenzará el próximo día 28 y finalizará el próximo día 31 de marzo, en las instalaciones del complejo deportivo INACUA de Málaga.

El sistema de competición CLASIFICACIÓN PARA FINALES, supone nadar para la clasificación por la mañana y si se obtiene, 8 finalistas, por la tarde la final, con la excepción de las pruebas de 1.500 y 800 libres que se nadan en sistema contra-reloj.

Respecto de Polo:

 • Tenemos que destacar que aunque es un júnior de 2º año, es un nadador con una gran proyección y es un consumado nadador, la especialidad en la cual más brilla es en “espalda” y su participación se ceñirá a los 200 Espalda, recordamos que es el flamante Campeón Autonómico Júnior 2015.

 • Disponiendo de la mínima absoluto joven con 2:12,26 frente a los 2:13,30 que se requiere para la participación. Se lanzará al agua el próximo sábado a partir de las 11.05 horas.

 • Su objetivo no será otro que mejorar sus marcas, adquirir experiencia y disfrutar de una las grandes citas codeándose con las estrellas de la natación nacional y europea.

Respecto de Muñoz:

 • Aunque es de la categoría absoluto joven (1995), Muñoz dispone de 4 mínimas absolutas en las pruebas de: 200 libres (1:55,14 frente a los 1:56,00 de mínima absoluta), 400 libres (4:07,66 frente a los 4:08,00 de mínima absoluta), 800 libras (8:28,69 frente a los 8:38,30 de mínima absoluta) y 1.500 libras, pero el enfoque competitivo del campeonato, le ha hecho descartar la participación en la prueba de los 1.500 libres, para centrarse en las otras pruebas 200-400-800 libres.

 • El objetivo de Muñoz, además de intentar mejorar sus marcas, será situarse entre la élite de su categoría y entre los 25 mejores absolutos de España.

 • Joan Muñoz nadará, el domingo los 200 libres en torno a las 11.48 (En caso de Final C aprox. a las 18.15 también), lunes los 800 libres (Se nada contra-reloj) a partir de las 11.16 y ya para acabar el martes a partir de las 11.09 a los 400 libras (En caso de Final C aprox. a las 17.10).

Hay que indicar que Joan Muñoz tiene sus opciones para nadar las finales reservadas para los nadadores de su edad, final C (1995-1996) cómo ya pasó el año pasado en los 200 y 400 libres donde las disputó y quedó 4º.

También informar que el acontecimiento será trasmitido en directo por Teledeporte (y por su canal de internet a la carta http://www.rtve.es/directo/teledeporte/ ), las finales del acontecimiento, todas las tardes y según el horario:

 • Sábado a partir de las 17.30

 • Domingo a partir de las: 17:00

 • Lunes a partir de las 17.00

 • Martes a partir de las 16.15

Destacar el éxito rotundo del Natació i Esports Gandia situando a 2 nadadores en la máxima categoría nacional ABSOLUTA y es que podemos decir que estos Polo y Muñoz, son la auténtica marca NIE GANDIA, “MADE IN GANDIA” poniendo de relieve que con esfuerzo, talento y preparación se puede llegar muy lejos.

Hay que destacar que el NiE Gandia lleva situando nadadores en los ABSOLUTOS NACIONALES, desde hace ya más de 20 años, siendo un referente en el deporte a nivel ciudad, comarcal y autonómico.

La expedición se situará en Málaga el jueves a mediodía para iniciar los entrenamientos y la para la toma de contacto con la piscina y se desplazarán con una de las piezas fundamentales de este importante éxito para la natación gandiense, que no es otro que Eduardo Planas Director Deportivo del NiE Gandia.

Si queréis ampliar la información, lo podéis hacer: En la web de RFEN:

http://www.rfen.es/publicacion/campeonatos/main.asp?c=2015XX100006&s=2015&fed=rfen100

Fin de semana completo de natación en la piscina de Gandía

Este sábado y domingo por la tarde a las 17:30 horas, se disputan en la piscina cubierta del polideportivo municipal de Gandía, dos magníficas jornadas de natación de los más pequeños del Club.

El sábado se celebra la quinta jornada de la liga de promesas que engloba las categorías Benjamín y Alevín, en la que niños y niñas de 8 a 12 años compiten en las pruebas de 200 libres y 100 y 200 estilos según les corresponda, además de los relevos de 4×50 y 4×100 estilos para los Benjamines y Alevines respectivamente.

Y ya el domingo, también en nuestra piscina, los Prebenjamines nadarán en III Circuito Provincial de Promoción, disputando pruebas de 50 metros mixtas de mariposa-espalda, mariposa-braza y mariposa-crol 25 en cada estilo.

No comments yet.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral