EL NIE GANDIA TORNARÀ A COMPETIR EN PRIMERA DIVISIÓ I FINALITZA LA COPA AMB TRES NOVES MÍNIMES NACIONALS

Aquest cap de setmana, 14 i 15 d’Abril, s’ha celebrat la Copa Autonòmica de Clubs, en la categoria Divisió d’Honor, a La Nucia. El campionat reuneix als 8 millors clubs de la Comunitat Valenciana, amb un total de 175 nadadors.

Equip NiE Gandia a la Copa de Clubs Divisó d'honor. La Nucia Abril/2018

Equip NiE Gandia a la Copa de Clubs Divisió d’honor. La Nucia Abril/2018

El Club Natació i Esports Gandia contava amb 20 nadadors i nadadores: Cristina Barber, Marc Blasco, Maria Bordes, Maria Burguera, Marina Camps, Aitana Carralero, Sergio Chova, Gema Domenech, Ximo Gascon, Monika Ivanova, Javier Juan, Rosa Lorente, Adrián Millet, Óscar Miralles, Joan i Jordi Muñoz, Alejandra Pérez, Moisés Pérez, Edu Polo i Julia Sigalat.

Tots els nadadors van competir a un gran nivell. El NiE Gandia conta amb un equip que es caracteritza per l’energia i la joventut. Així dons, es van aconseguir tres mínimes més per al Campionat Nacional Infantil d’estiu: Adrián Millet (2003) va fer marca mínima als 50 lliures, amb 26.02; Alejandra Pérez (2004), als 200 papallona, amb una marca de 2’33.51”; i Julia Sigalat (2003), als 100 esquena amb un temps de 1’07.21”.

Malgrat les bones actuacions de tot el grup, el NiE no ha pogut salvar la categoria, i l’any que ve tornarà a competir en primera divisió autonòmica.

Però la natació no descansa, i es que el proper dissabte 21 d’abril es celebra a Gandia el I Festival Prebenjamin, organitzat pel NiE Gandia. A més, al següent diumenge, 29 d’abril, els alevins competiran al 7é control dels Jocs Esportius.

Per últim, el 5 i 6 de maig tindrà lloc el Open Natació i Esports Gandia, un campionat que promet ser molt emocionant i comptar amb un alt nivell.

EL NIE GANDIA VOLVERÁ A COMPETIR EN PRIMERA DIVSIÓN Y FINALIZA LA COPA CON TRES NUEVAS MÍNIMAS NACIONALES

Este fin de semana, 14 y 15 de Abril, se ha celebrado la Copa Autonómica del Clubes, en categoría División de Honor, en La Nucía. El campeonato reúne a los 8 mejores clubes de la Comunidad Valenciana, con un total de 175 nadadores.

El Club Natació i Esports Gandia contaba con 20 nadadores y nadadoras: Cristina Barber, Marc Blasco, Maria Bordes, María Burguera, Marina Camps, Aitana Carralero, Sergio Chova, Gema Domenech, Ximo Gascon, Monika Ivanova, Javier Juan, Rosa Lorente, Adrián Millet, Óscar Miralles, Joan y Jordi Muñoz, Alejandra Pérez, Moisés Pérez, Edu Polo y Julia Sigalat.

Todos los nadadores compitieron a un gran nivel. El NiE Gandia cuenta con un equipo que se caracteriza por la energía y la juventud. Así pues, se han conseguido tres mínimas más para el Campeonato Nacional Infantil de verano: Adrián Millet (2003) hizo marca mínima en los 50 libres, con 26.02; Alejandra Pérez (2004), en los 200 mariposa, con una marca de 2’33.51 “; y Julia Sigalat (2003), en los 100 espalda con un tiempo de 1’07.21”.

A pesar de las buenas actuaciones de todo el grupo, el NiE no ha podido salvar la categoría, y el año que viene volverá a competir en primera división autonómica.

Pero la natación no descansa, y es que el próximo sábado 21 de abril se celebra en Gandía el I Festival Prebenjamín, organizado por el NiE Gandia. Además, el siguiente domingo, 29 de abril, los alevines competirán en el 7º control de los Juegos Deportivos.

Por último, el 5 y 6 de mayo tendrá lugar el Open Natació i Esports Gandia, un campeonato que promete ser muy emocionante y contar con un alto nivel.

No comments yet.

Deja un comentario

Designed by Raugaral