EL NIE GANDIA TORNARÀ A COMPETIR EN PRIMERA DIVISIÓ I FINALITZA LA COPA AMB TRES NOVES MÍNIMES NACIONALS

Aquest cap de setmana, 14 i 15 d’Abril, s’ha celebrat la Copa Autonòmica de Clubs, en la categoria Divisió d’Honor, a La Nucia. El campionat reuneix als 8 millors clubs de la Comunitat Valenciana, amb un total de 175 nadadors.

Equip NiE Gandia a la Copa de Clubs Divisó d'honor. La Nucia Abril/2018

Equip NiE Gandia a la Copa de Clubs Divisió d’honor. La Nucia Abril/2018

El Club Natació i Esports Gandia contava amb 20 nadadors i nadadores: Cristina Barber, Marc Blasco, Maria Bordes, Maria Burguera, Marina Camps, Aitana Carralero, Sergio Chova, Gema Domenech, Ximo Gascon, Monika Ivanova, Javier Juan, Rosa Lorente, Adrián Millet, Óscar Miralles, Joan i Jordi Muñoz, Alejandra Pérez, Moisés Pérez, Edu Polo i Julia Sigalat.

Tots els nadadors van competir a un gran nivell. El NiE Gandia conta amb un equip que es caracteritza per l’energia i la joventut. Així dons, es van aconseguir tres mínimes més per al Campionat Nacional Infantil d’estiu: Adrián Millet (2003) va fer marca mínima als 50 lliures, amb 26.02; Alejandra Pérez (2004), als 200 papallona, amb una marca de 2’33.51”; i Julia Sigalat (2003), als 100 esquena amb un temps de 1’07.21”.

Malgrat les bones actuacions de tot el grup, el NiE no ha pogut salvar la categoria, i l’any que ve tornarà a competir en primera divisió autonòmica.

Però la natació no descansa, i es que el proper dissabte 21 d’abril es celebra a Gandia el I Festival Prebenjamin, organitzat pel NiE Gandia. A més, al següent diumenge, 29 d’abril, els alevins competiran al 7é control dels Jocs Esportius.

Per últim, el 5 i 6 de maig tindrà lloc el Open Natació i Esports Gandia, un campionat que promet ser molt emocionant i comptar amb un alt nivell.

EL NIE GANDIA VOLVERÁ A COMPETIR EN PRIMERA DIVSIÓN Y FINALIZA LA COPA CON TRES NUEVAS MÍNIMAS NACIONALES

Este fin de semana, 14 y 15 de Abril, se ha celebrado la Copa Autonómica del Clubes, en categoría División de Honor, en La Nucía. El campeonato reúne a los 8 mejores clubes de la Comunidad Valenciana, con un total de 175 nadadores.

El Club Natació i Esports Gandia contaba con 20 nadadores y nadadoras: Cristina Barber, Marc Blasco, Maria Bordes, María Burguera, Marina Camps, Aitana Carralero, Sergio Chova, Gema Domenech, Ximo Gascon, Monika Ivanova, Javier Juan, Rosa Lorente, Adrián Millet, Óscar Miralles, Joan y Jordi Muñoz, Alejandra Pérez, Moisés Pérez, Edu Polo y Julia Sigalat.

Todos los nadadores compitieron a un gran nivel. El NiE Gandia cuenta con un equipo que se caracteriza por la energía y la juventud. Así pues, se han conseguido tres mínimas más para el Campeonato Nacional Infantil de verano: Adrián Millet (2003) hizo marca mínima en los 50 libres, con 26.02; Alejandra Pérez (2004), en los 200 mariposa, con una marca de 2’33.51 «; y Julia Sigalat (2003), en los 100 espalda con un tiempo de 1’07.21».

A pesar de las buenas actuaciones de todo el grupo, el NiE no ha podido salvar la categoría, y el año que viene volverá a competir en primera división autonómica.

Pero la natación no descansa, y es que el próximo sábado 21 de abril se celebra en Gandía el I Festival Prebenjamín, organizado por el NiE Gandia. Además, el siguiente domingo, 29 de abril, los alevines competirán en el 7º control de los Juegos Deportivos.

Por último, el 5 y 6 de mayo tendrá lugar el Open Natació i Esports Gandia, un campeonato que promete ser muy emocionante y contar con un alto nivel.

No comments yet.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral