ELS BENJAMINS DEL NIE GANDIA SEGUEIXEN AL MÉS ALT DEL RÀNQUING DE VALÈNCIA, I ELS INFANTILS ES PREPAREN PER A L’AUTONÒMIC DE TORRENT

El passat cap de setmana, 24 i 25 de Febrer, el NiE Gandia es va repartir per tota la Comunitat Valenciana, participant en tres competicions diferents:
En primer lloc, els benjamins van nadar el V Control de la Lliga Promeses a Oliva, on es van reunir un total de 103 nadadors de Clubs de tota la província de València.

Grup de nadadors NiE Gandia les diferents competicions febrer 2018

Grup de nadadors NiE Gandia les diferents competicions febrer 2018

El NiE Gandia va comptar amb 11 nadadors: Franc Canet, Carla Climent, Angela Femenia, Julieta Fontana, Marta Gregori, Alba Hidalgo, Ivan Lechev, Raquel Marti, Marc Martin, Laia Perez i Alex Savall; els quals van fer front a dos estils complicats: 100 papallona com a prova individual, i 100 braça en el relleu.
Gràcies a les bones actuacions de tots els nadadors, el NiE Gandia es manté en les posicions més altes del rànquing benjamí de València.
Cal destacar el relleu masculí de Franc Canet, Ivan Lechev, Marc Martin i Alex Savall, que van aconseguir una quarta plaça; així com el relleu femení de Raquel Marti, Julieta Fontana, Angela Femenia, Laia Perez, que van quedar terceres.
En segon lloc, les xiques alevins majors (Marina Camps, Evelyn Diaz, Maëna Gicquel i Lara i Sonia Martí) van viatjar a Castelló, al IV Control Infantil i majors, en el qual van nadar 128 nadadors de diferents clubs de la província de Castelló.
Les nadadores del NiE Gandia van passar un cap de setmana de competició, juntes, on l’objectiu era nadar i agafar sensacions en piscina llarga per a preparar les properes competicions. Totes les xiques van competir a bon nivell, aconseguint, en alguns casos, millors marques personals.
En tercer lloc, tretze nadadors de la categoria infantil (Marc Blasco, Maria Bordes, Anna Camarena, Joan Canoves, Sergio Chova, Dani De la Llave, Laura Escriva, Javier Juan, Adrián Millet, Alejandra Perez, Xavi Segui, Julia Sigalat i Melín Verdu) van desplaçar-se fins a la piscina de Nazaret, al IV Control Infantil i majors. En aquest control van participar tots els clubs de València, amb un total de 227 nadadors.
Els nostres nadadors van competir per ultima vegada abans del seu autonòmic, que tindrà lloc aquest cap de setmana, 3 i 4 de Març, a Torrent, en el que s’espera aconseguir noves mínimes nacionals.

LOS BENJAMINES DEL NIE GANDIA SIGUEN EN LO ALTO DEL RANKING DE VALENCIA, Y LOS INFANTILES SE PREPARAN PARA EL AUTONÓMICO DE TORRENT

El pasado fin de semana, 24 y 25 de Febrero, el NiE Gandia se repartió por toda la Comunidad Valenciana, participando en tres competiciones diferentes:

En primer lugar, los benjamines nadaron el V Control de la Liga Promesas en Oliva, donde se reunieron un total de 103 nadadores de Clubes de toda la provincia de Valencia.

El NiE Gandia contó con 11 nadadores: Franco Canet, Carla Clemente, Angela Femenia, Julieta Fontana, Marta Gregori, Alba Hidalgo, Ivan Lechev, Raquel Marti, Marc Martin, Laia Perez y Alex Savall; los cuales hicieron frente a dos estilos complicados: 100 mariposa como prueba individual, y 100 braza en el relevo.

Gracias a las buenas actuaciones de todos los nadadores, el NiE Gandia se mantiene en las posiciones más altas del ranking benjamín de Valencia.

Cabe destacar el relevo masculino (4 x 100 braza) de Franc Canet, Ivan Lechev, Marc Martin y Alex Savall, que lograron una cuarta plaza; así como el relevo femenino (4 x 100 braza) de Raquel Marti, Julieta Fontana, Angela Femenia y Laia Perez, que quedaron terceras.

En segundo lugar, las chicas alevines mayores (Marina Camps, Evelyn Diaz, Maena Gicquel y Lara y Sonia Martí) viajaron a Castellón, para el IV Control de Infantil y mayores, en el que nadaron 128 nadadores de diferentes clubes de la provincia de Castellón.

Las nadadoras del NiE Gandia pasaron un fin de semana de competición, juntas, donde el objetivo era nadar y coger sensaciones en piscina larga para preparar las próximas competiciones. Todas las chicas compitieron a buen nivel, consiguiendo, en algunos casos, mejores marcas personales.

No comments yet.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral