BONS RESULTATS DEL NiE GANDIA AL CAMPIONAT AUTONÒMIC ALEVÍ

Medalla de bronze per a Marc Blasco

Mínimes nacionals per a Marc Blasco, Maria Burguera i Alejandra Pérez

Aquest cap de setmana passat, es va disputar en la piscina de 50 metres del poliesportiu els Foietes de Benidorm el Campionat Autonòmic Aleví de natació. Reunint a les joves promeses de la natació valenciana, es van donar cita 38 clubs de tota la Comunitat i 300 nadador@s.

Equip aleví a l'autonòmic. Benidorm juliol 2017

Equip aleví al autonòmic. Benidorm juliol 2017

Per part del Natació i Esports Gandia van competir María Burguera, Evelyn Díaz, Alejandra Pérez, Marina Camps, Gabriela Glita i Lara Martí com a integrants de l’equip femení i Marc Blasco, Adrián Millet, Sergio Chova i Aldahir Alejandro Gil per part del masculí.

Marc Blasco al podium, medalla d'argent als 200 papallona en l'autonòmic aleví. Benidorm juliol/2017

Marc Blasco al podium, medalla d’argent als 200 papallona en l’autonòmic aleví. Benidorm juliol/2017

Destacar la medalla d’argent en la prova de 200 papallona de Marc Blasco, a més del 4 lloc autonòmic en 400 estils i el 6e en 200 estils, el 5e lloc en el relleu masculí de 4×100 estils i el 6e’i 7e lloc aconseguits per María Burguera en 200 i 100 metres esquena respectivament, també destacar la marca aconseguida en 100 papallona per Alejandra Pérez que li dóna el passaport per al Campionat d’Espanya aleví havent obtingut el 6e lloc autonòmic, en la cita nacional acompanyarà Marc Blasco i María Burguera, on els tres representaran a la natació gandiana en les Piscines Picornell de Barcelona.

BUENOS RESULTADOS DEL NiE GANDIA EN EL CAMPEONATO AUTONÓMICO ALEVÍN

Medalla de bronce para Marc Blasco

Mínimas nacionales para Marc Blasco, Maria Burguera y Alejandra Pérez

Este fin de semana pasado, se disputó en la piscina de 50 metros del polideportivo les Foietes de Benidorm el Campeonato Autonómico Alevín de natación. Reuniendo a las jóvenes promesas de la natación valenciana, se dierón cita 38 clubes de toda la Comunidad y 300 nadador@s.

Por parte del Natació i Esports Gandia compitieron María Burguera, Evelyn Díaz, Alejandra Pérez, Marina Camps, Gabriela Glita y Lara Martí como integrantes del equipo femenino y Marc Blasco, Adrián Millet, Sergio Chova y Aldahir Alejandro Gil por parte del masculino.

Destacar la medalla de plata en la prueba de 200 mariposa de Marc Blasco, además del 4º puesto autonómico en 400 estilos y el 6º en 200 estilos, el 5º puesto en el relevo masculino de 4×100 estilos y el 6º y 7º puesto conseguidos por María Burguera en 200 y 100 metros espalda respectivamente, también destacar la marca conseguida en 100 mariposa por Alejandra Pérez que le da el pasaporte para el Campeonato de España alevín habiendo obtenido el 6º puesto autonómico, en la cita nacional acompañará a Marc Blasco y María Burguera, donde los tres representarán a la natación gandiana en las Piscinas Picornell de Barcelona.

No comments yet.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral