EL NADADOR ARNAU RIPOLL REPRESENTA A GANDIA I AL NiE AMB L’ELIT NACIONAL DE LA NATACIÓ INFANTIL EN BARCELONA

Arnau Ripoll. Nadador infantil a Barcelona 2014

Arnau Ripoll. Nadador infantil a Barcelona 2014

El Natació i Esports Gandia es desplaça a Barcelona per a disputar el Campionat d’Espanya Infantil a la seua 36 edició.

Un total de 235 clubs que representen a 815 nadadors infantils, distribuïts en 388 masculins nascuts en 1998-1999 i 427 femenins nascudes en el 2000-2001.

El marc incomparable de les instal·lacions del Club Natació Barcelona en les piscines olímpiques Nova Escullera de la Barceloneta, es donaran cita els millors nadadors infantils d’Espanya i el NiE Gandia estarà present amb Arnau Ripoll nadador de l’any 1999, que és l’edat menor dels infantils.

El nadador velocista Arnau, es llançarà a l’aigua en els 100 lliures i els 50 lliures en 3 dies apassionants de competició envoltat de l’elit nacional.

Per al nadador de NiE aquesta competició suposa el seu debut en un Campionat Nacional i com a objectius: la millora de les seues marques d’una banda i per un altre, també important, guanyar l’experiència necessària per a les proves de gran nivell.

També cal indicar que aquesta participació de Ripoll, suposa un premi a tot el lliurament que durant anys anteriors i darrera temporada ha fet el nadador per a aconseguir un gran objectiu, que és estar entre els millors nadadors nacionals.

Si voleu ampliar la informació ho podeu fer: En les web de RFEN:

http://www.rfen.es/publicacion/campeonatos/main.asp?c=2014xx100015&s=2014&fed=rfen100

EL NADADOR ARNAU RIPOLL REPRESENTARÁN A GANDIA Y AL NIE EN LA ÉLITE NACIONAL DE LA NATACIÓN INFANTIL DE BARCELONA

El Natació i Esports Gandia se desplaza a Barcelona para disputar el Campeonato de España Infantil en su 36 edición.

Un total de 235 clubs que representan a 815 nadadores infantiles, distribuidos en 388 masculinos nacidos en 1998-1999 y 427 femeninos nacidas en el 2000-2001.

El marco incomparable de las instalaciones del Club Natació Barcelona en las piscinas olímpicas Nova Escullera de la Barceloneta, se darán cita los mejores nadadores infantiles de España y el NiE Gandia estará presente con Arnau Ripoll nadador del año 1999, que es la edad menor de los infantiles.

El nadador velocista Arnau, se lanzará al agua en los 100 libres y los 50 libres en 3 días apasionantes de competición rodeado de la élite nacional.

Para el nadador de NiE esta competición supone su debut en un Campeonato Nacional y como objetivos: la mejora de sus marcas por un lado y por otro, también importante, ganar la experiencia necesaria para las pruebas de gran nivel.

También hay que indicar que esta participación de Ripoll, supone un premio a toda la entrega que durante años anteriores y esta última temporada ha hecho el nadador para alcanzar un gran objetivo, que es estar entre los mejores nadadores nacionales.

Adjuntamos fotografía del nadador del NiE Gandia

Si queréis ampliar la información lo podéis hacer: En las web de RFEN:

http://www.rfen.es/publicacion/campeonatos/main.asp?c=2014XX100015&s=2014&fed=rfen100

 

One Response to EL NADADOR ARNAU RIPOLL REPRESENTA A GANDIA I AL NiE AMB L’ELIT NACIONAL DE LA NATACIÓ INFANTIL EN BARCELONA

  1. Raul Garcia 25 julio, 2014 at 10:05 #

    Enhorabona Arnau!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Designed by Raugaral